مقالات

صنعت برق صنعتی و صنعت برق تجدید یافته

این روزها صنعت برق صنعتی رشد روزافزونی بافته است و همین موضوع سبب می‌شود در کنار این صنعت سایر صنایع هم به پیشرفت قابل توجهی دست پیدا کنند. شما هم در این لحظه با هوشمند پردازان بصیر موافق هستید برای اینکه این صنعت توسعه پایدار و از طرفی سیر صعودی داشته باشد بایستی تغییرات بنیادی را در ساختار خود به وجود آورد.

به نظر می‌رسد تجدید در ساختار آن بتواند اولین راهکار در رشد و شکوفایی صنعت برق کشور باشد. به هر حال این صنعت سایر بخش‌های صنعتی کشور را هم به نوعی پوشش می‌دهد پس سرمایه گذاری در این بازار رقابتی نمی‌تواند هدر رفتن انرژی، هزینه و نیروی انسانی و… محسوب شود.
برای بیان توضیحات بیشتر در خصوص صنعت برق و تجدید ساختار آن می‌توانید تا انتهای مقاله در کنار تیم هوشمند پردازان بصیر بمانید.

صنعت برق صنعتی و صنعت برق تجدید یافته

تجدید ساختار صنعت برق چیست؟
وقتی برای اولین بار بخش خصوصی طی فرآیندی در صنعت برق راه پیدا کرد. آن جا بود مفهوم تجدید ساختار صنعت جریان الکتریسیته بر سر زبان‌ها افتاد. همانطور که شاید اطلاع داشته باشید در گذشته نه چندان دور صنعت برق تحت مالکیت بخش دولتی بود. خبر خوب آن است در سالهای اخیر این صنعت به بخش‌های خصوصی هم راه پیدا کرد و همه حتی مردم عادی هم می‌توانند در این صنعت سرمایه گذاری کنند و در کنار باقی رقبا در بازار این صنعت رقابت کنند.

پس به این شکل در سه بخش تولید، انتقال و در نهایت توزیع نیروی جریان الکتریسیته برق کشور سایر افراد هم می‌توانند همکاری و مشارکت داشته باشند.
در دنباله مطلب تصمیم داریم در مورد مهمترین ویژگی های تجدید ساختار صنعت برق صنعتی نکاتی را برایتان مطرح کنیم.

ویژگی‌های تجدید ساختار صنعت برق
موضوع تجدید ساختار صنعت برق دارای ویژگی‌هایی است که در این بخش در نظر داریم در مورد آن با شما مخاطبین عزیز گپ و گفتی را انجام دهیم.

مقایسه سیستم قدیم و جدید
وقتی سیستم سنتی تولید، انتقال و توزیع صنعت برق را با جریان رقابتی بخش خصوصی امروزی مقایسه می‌کنید به خوبی می‌توانید تفاوت‌هایی را مشاهده کنید. بر خلاف گذشته از زمانی که صنعت برق صنعتی در اختیار بخش خصوصی افتاد میزان برق تولیدی مبحثی است که بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

تفکیک کردن هر بخش از صنعت برق صنعتی
در ساختار تجدید صنعت برق جریان الکتریسیته همه بخش‌های آن از خرد تا کلان بخش مجزایی را به خود اختصاص داده است. بنابراین، از بخش تولید گرفته تا انتقال و توزیع هر کدام بخش جدایی را به خود اختصاص داده است تا این ساختار روند اصولی تری را به خود بگیرد و به عبارتی فضای رقابتی بیشتر و بهتری را در صنعت انرژی الکتریکی کشور ایجاد نماید.

صنعت برق صنعتی و صنعت برق تجدید یافته

بازار بورس برق در  صنعت برق صنعتی
در بازار بورس، خرید و فروش برق به صورت بسته‌هایی است که خریداران می‌توان برای مدت زمان مشخص آن را خریداری کنند. به ویژه واحدهایی که با قطعی ناگهان برق روبرو هستند می‌توانند از بازار بورس برای تهیه برق مصرفی خود اقدام کنند. به نظر می‌رسد با ایجاد رقابت سرمایه گذار رغبت بیشتری دارد تا در این بازار و صنعت سرمایه گذاری کند و به کاربر و مصرف کننده کالا و محصول خود را عرضه کند.

صنعت برق صنعتی

بازار ترانزیت برق صنعتی
به عبارتی در بازار ترانزیت برق صنعتی رابط بین خریدار و فروشنده ایجاد می‌شود تا برق به راحتی مبادله شود و در نهایت در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد.

تحولات چند دهه اخیر درعرصه بین‌المللی و دستیابی برخی کشورها به اقتصاد فراصنعتی ، میزان تقاضای برق را در سطح جهان افزایش داده و طبق پیش بینی ” آژانس بین‌المللی انرژی “،متوسط رشد سالانه تقاضای برق درجهان در نخستین دهه قرن بیست و یکم ، بین ‪ ۲/۷‬تا سه درصد خواهد بود و منطقه خاورمیانه که روند صنعتی شدن آن شتاب بیشتری دارد ، بالاترین رشد تقاضا را در این زمینه تجربه خواهد کرد.
هوشمند پردازان بصیر قصد دارد در این لحظه صحبت های خود را در مورد تجدید ساختار صنعت برق را به پایان برساند. امید است نکاتی که در این مقاله ارائه شد به خوبی نظرتان را جلب کرده باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *