مقالات

انواع مختلف ماژول‌های PLC

انواع مختلف ماژول‌های PLC

به زبان ساده‌تر پی‌ال‌سی کامپیوتری می‌باشد که با توجه به برنامه‌‌نویسی که بر روی آن انجام شده می‌تواند در بخش‌های صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. به کمک این کامپیوتر می‌توان بخش‌های زیادی که با نیروی انسانی کمتر در صنعت شروع به کار کرده را در کوتاهترین زمان راه‌اندازی کرد. بنابراین، اگر بخواهیم در همین ابتدا در مورد انواع پی‌ال‌سی‌ها برایتان بگوییم، برای دریافت اطلاعات بیشتر توصیه می‌کنیم  تا انتهای مقاله با تیم هوشمند پردازان بصیر همراه شوید و با ماژول‌های PLC آشنا شوید.

معرفی انواع PLC

وقتی صحبت از برق صنعتی می‌شود به طور حتم از انواع پی‌ال‌سی  PLC‌ها هم حرف به میان می‌آید. بدین ترتیب در بخش صنعت برای مدیریت و نظارت برق آن بخش از پی‌ال‌سی‌ها کمک می‌گیرند، در ادامه استفاده از انواع ماژول‌های PLC می‌تواند مفید باشد. شاید برایتان سوال باشد که ماژول به چه معناست. اگر دنباله مقاله را در پیش بگیرید متوجه تعریف آن می‌شوید. همانطور که شاید اطلاع داشته باشید از طریق اتوماسیون‌ها به خوبی می‌توان در قسمت برق بر بخش‌های صنعتی مورد‌نظر کنترل داشت.

از سوی دیگر، دستگاه PLC هم به مانند هر کامپیوتر دیگری با دریافت اطلاعات ورودی آن را پردازش و در نهایت پس از تجزیه و تحلیل و انجام یک سری محاسبات به خوبی می‌تواند با خروجی‌هایی که ارائه می‌دهد بخش‌های مختلف صنعت را کنترل و مدیریت کند. در ادامه بحث قرار است شما را با انواع مختلف ماژول PLC آشنا سازیم. بدون فوت وقت در مورد هر کدام توضیحاتی خدمت‌تان بیان می‌کنیم. بهتر است بدانید هر شرکت با نام‌های تجاری مختلف به تولید این نوع از اتوماسیون‌ها اقدام می‌کند. در بخش بعدی به شما انواع PLC را معرفی می‌کنیم.

انواع مختلف ماژول‌های PLCپی ال سی مینی(Mini)

در این نوع از پی‌ال‌سی همانطور که از نامش مشخص است. چیزی که این پی ال سی را از سایر پی‌ال سی‌ها جدا می‌کند، داشتن تعداد کم ورودی و خروجی می‌باشد.

پی ال سی کامپکت(Compact)

کلمه‌ای انگلیسی مانند compact کامپکت فشرده شدن یا همان ادغام شدن را در ذهن تداعی می‌کند. پس با توجه به این نکته متوجه می‌شوید که چند واحد (تغذیه، ورودی – خروجی، پردازنده) داخل یک جعبه تعبیه شده است. مهمترین خصوصیت این نوع از پی‌ال‌سی آن است که تعداد ورودی و خروجی‌ها را توسط شرکت تولید کننده مشخص می‌شود. و به قولی مصرف کننده یا کاربر دخل و تصرفی در تعیین تعداد ورودی و خروجی ندارد.

پی‌ال‌سی رَک(Rack)

رَک قطعاتی است که به کمک یک کنترل کننده می‌تواند همه چیز را در خود جای داد. از طرفی، این که این قطعات در چه ابعاد و اندازه‌ای باشند بستگی به این دارد که قرار است کنترلر‌ها چه تعداد ماژول را در خود نگه دارند.

پی‌ال‌سی ماژولار(Modular)

در پی‌ال‌‌سی‌های نوع ماژولار قرار است هر واحد به صورت جداگانه در کنار هم باشند. در کل ماژول به یک واحد تکی و مجزا اشاره دارد.

به بخش پایانی مقاله معرفی انواع مختلف ماژول‌های PLC رسیدیم. به طور حتم الان متوجه کارکرد پی‌ال‌سی و تقسیم بندی آن شدید. مهمترین شاخصه پی‌ال‌‌سی‌های ماژول آن است که به راحتی می‌توانید تعداد ورودی و خروجی را بر حسب کارتان در بخش‌های برق صنعتی کم یا زیاد کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *